bøker

Lekelyst - med rom for innelek

Denne boka handler om hvordan man kan bli en lekeklok barnehage - i barnas øyne. Den beskriver lek som en måte å tenke og være i verden på. Denne tankegangen og være måten skal vi imøtekomme og anerkjenne med lekerom og klok voksne deltakelse. Dere finner en rekke bilder av rom for 1-3 år, men også for 3-5 år. Boka en men som en ide og inspirasjonsbok og passer for alle som arbeider i barnehage.
Pedagogisk forum 2018.
Kan kjøpes via barnehagebutikken.noFortell med meg! - levende språkmiljø for de yngste

Her er boka som viser hvordan fortellingen kan være en god rød trå for alle som ønsker å skape et rikt språkmiljø. Boka tar utgangspunkt i de yngste, men innholdet lar seg overføre til de som jobber med eldre barn og barn som trenger ektra språkstimulering.
Den gir massevis av konkrete ideer til lek, samvær, samtale og fortellerstunder. Den tar for seg fortellingene vi finner i hverdagen, i rim, regler og sanger, i leken, bøkene og i eventyrene. Boka formidler hvordan vi kan gjøre det beste ut av det materialet vi allerede har i barnehagen.
Pedagogisk forum 2012

Kjøpes via barnehagebutikken.no

 Magiske samlingsstunderDenne boka handler om å skape samlingsstunder som kiler i magen og blir betydningsfulle for barna.
Pedagogisk forum 2009

Kan kjøpes f.eks via barnehagebutikken.no

 
Den magiske barnehagen

Mitt bidrag: Fra bilder og linjer til rabalder og lek. Om billedboka i barnehagen.
Pedagogisk forum 1998
Boka kan man lese digitalt via www.nasjonalbiblioteket.no (Her kan du finne den)
News


ArkivDesign by In Obscuro