26-11-2017
Kursopplevelser i magiske Eventyrhuset

Denne vinteren tilbyr Fantasifantasten kurs-godbiter for alle barnehagefolk som er opptatt av lek, estetiske stemninger, språkglede og magiske stunder med barn. Vanligvis reiser jeg med disse kursene, men synes det var på tide å tilby et lite knippe i hjemlige lokaler. Kursene skal holdes i Eventyrhuset lekeverksted, som ligger midt på lekeplassen til Fantoft gård Sammen-barnehage i Bergen (Øvre Fantoftåsen 54) Det er et lite, gammelt hus med sjel, stappfullt av ideer og inspirasjon for alle som jobber i barnehage.

Vi holder på varmen gjennom vinteren med tre ulike kurs. Håper en av datoene kan passe for deg. Alle er kveldskurs. Meld deg på ett,  eller flere om du vil

Lekelyst - med rom for innelek

Lek er barnas uttrykksform. Lær hvordan du kan stå for en lekende pedagogikk, skape rike, vakre og utfordrende lekerom. Dette er det perfekte kurs å oppleve i de magiske lokalene. Deltakerne får også ta bilder og vandre fra rom til rom og hente inspirasjon.

17 januar (Kurset er avholdt)

18 januar (Kurset er avholdt)


Magiske samlingsstunder

I dette kurset får du mange ideer til hvordan du kan gjøre samlingsstunden til et magisk høydepunkt i hverdagen. Du får også med deg konkrete sanger, fortellinger, eksperimenter og ideer til prosjekt- og temaarbeid. 

29 januar

 

Fortell med meg - levende språkmiljø med utgangspunkt i de yngste

Et kurs om å la fortellinger - i alle dens former danne grunnlaget for språkmiljøet i barnehagen. Her er det språkglede, praksisfortellinger som rører og ideer å hente.

5 februar

 

 

Mer om innholdet i kursene finner du ved å følge linken her.

Hvert kurs varer fra 17.45-21.00. Det koster 550,- pr. deltaker pr kveld. Prisen inkluderer også enkel og god bevertning.

Send påmelding til Trude på mail: trubrende@hotmail.com. Den må inneholde navn, antall påmeldte og fakturaadresse. Det er kun plass til 23 personer pr. kveld. Er det plass, får du en bekreftelse.  (Når kurset er fulltegnet, ser du det på denne siden) Faktura blir tilsendt etter kurset.

Velkommen skal dere være!

 

Hilsen Trude

News


ArkivDesign by In Obscuro